Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

•Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ. Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση, έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρωθεί είναι 303 ευρώ.
•Άρα, αν καθυστερήσουμε έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσουμε, η προσαύξηση είναι αμελητέα. Να αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν μαζί με την έκτακτη εισφορά!
•Στην περίπτωση που χρειαστούμε φορολογική ενημερότητα μπορούμε να την πάρουμε τώρα, πριν την προθεσμία καταβολής της δόσης. Η φορολογική ενημερότητα ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση.
•Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.
•Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσουμε την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 όλοι οι εργαζόμενοι με τα σωματεία τους και οι πολίτες των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής να συμμετέχουμε σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στη 1:30μμ, μπροστά στην Εφορία των Άνω Λιοσίων, κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο, όπου θα κάψουμε μαζικά όλα τα «χαρατσόχαρτα».


Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων!

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ είπε...

Αρκετοί μαζευτήκαμε και κάψαμε τα χαράτσια.
Φαίνεται πως οι περισσότεροι συνδημότες μας έχουν
ακόμη χρήματα αλλά
και σε αυτούς κάποια στιγμή θα τελειώσουν και αναγκαστικά θα
βγουν
και αυτοί στους δρόμους .



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όχι σε μας.

Εμείς πάντως καλούμε το ΜΠΕΝΙ (όπως λέει και ο Πάγγαλος ) αςέρθει να μας συλλάβει.